Home

Beste lezer

Tennis is een heerlijke, ontspannende sport in de buitenlucht, die je altijd kunt beoefenen, ongeacht je leeftijd. Tennis is een teamsport, maar je kunt ook met z'n tweeën urenlang recreatief plezier hebben of een wedstrijdje te spelen.

Tennisvereniging De Meppers Wintelre

Tennisvereniging De Meppers Wintelre is opgericht in 1983 en heeft een tennispark met drie all-weather banen met verlichting en een tennismuur. Daardoor kan het hele jaar door (ook in de winter) gespeeld worden van zonsopgang tot 23.00 uur 's avonds.

En, tennisvereniging De Meppers kent geen wachttijden. U kunt (bijna) altijd terecht op een van onze 3 banen. TV De Meppers is een kleine, maar gezellige club. De leden komen vooral uit Wintelre, maar ook uit de omliggende dorpen weten tennissers het informele karakter van onze club te waarderen.

Locatie tennisvereniging De Meppers

Oostelbeersedijk3
5513 NX Wintelre.

 

Activiteiten

Tennissen is een sportieve bezigheid, maar gezelligheid en ontspanning zijn minstens zo belangrijk. Het bestuur, de jeugd- en de activiteitencommissie doen hun best om de club goed te laten functioneren. 

Een zeer succesvolle activiteit is de interne zomercompetitie. Men kan inschrijven voor dames enkel en dubbel, voor heren enkel en dubbel en niet te vergeten voor gemengd dubbel. Er worden twee rondes gespeeld voor de zomervakantie en een ronde na de vakantie. In de winter is ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de interne wintercompetitie of aan de externe wintercompetitie met de omliggende dorpen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een vast baanuur te reserveren, zodat je zeker bent van een vrije baan op een vast tijdstip in de week. Verder organiseren we ieder jaar een openings-, een frikadellen- en een snerttoernooi.

Bijna iedere maand is er een uitwisseling (toss-avond) met TV Knegsel en met TV Vessem.

Niet te vergeten, je kunt zo vaak vrij tennissen als je wilt.

Wij zijn lid van de KNLTB en daardoor kan me ook toernooien spelen die door andere verenigingen (in het hele land) worden georganiseerd. Op de website van de KNLTB staat per district een toernooikalender. (www.knltb.nl). 

Tevens kun je half maart ook deelnemen aan de Tennis Kampioenschappen Gemeente Eersel, een zeer gezellig en sportief gemeente tennistoernooi.

 

Vrijwilligers

Tennisvereniging De Meppers heeft geen beroepskrachten in dienst (de trainer is niet in dienst). De clubleden doen alles zelf. Van kantinedienst tot onderhoud van het gebouw. Wij kennen geen verplichte kantinedienst: alleen als men meedoet aan de interne zomercompetitie moet men 1 à 2 keer een kantinedienst draaien van 2 à 3 uur.

Tennislessen

Als u nog nooit heeft getennist of u wilt uw spel verbeteren kunt u trainingen volgen. Deze lessen worden door de deelnemers zelf betaald. Lessen kan men privé of in groepen krijgen. In een groep deelt men de kosten.

Voor de jeugd hebben we een subsidiebeleid ingevoerd, dit betekent dat de vereniging € 50,00 per kind bijdraagt aan de tennislessen.

  

 

 fileIedereen van TV De Meppers, is verantwoordelijk om zorg te dragen dat de wet en regelgeving volgens I.V.A. zoveel mogelijk wordt nageleefd. In deze tijden waar controles verscherpen en subsidies teruglopen zijn wij als vereniging er zeker bij gebaat om een goed voorbeeld te geven, maar ook te zijn! Het is een wettelijke verplichting dat iedere bar vrijwilliger een instructie verantwoord alcoholgebruik moet volgen. Daarom met klem een oproep aan alle (nieuwe) leden die nog niet de IVA Instructie hebben gevolgd om jullie aan te melden voor de digitale cursus. Het kost u gemiddeld niet meer dan een half uur om de IVA cursus te doen. Wij rekenen op ieders medewerking en begrip aangaande deze problematiek.

 

 

De Meppers nu ook op Facebook!!

facebook icon 

 

 

Foto's 1983 - 1993

Tijdens de ALV zijn er ook foto's getoond m.b.t. de eerste tien jaar van onze tennisvereniging. Deze zijn op youtube terug te vinden. Zie link: http://www.youtube.com/watch?v=IDGD-_8mQlw

INFORMATIE FOLDER TV DE MEPPERS
Klik hier voor de informatie folder.

Opzegging lidmaatschap per 1-1-2018
Voor degenen die zijn/haar lidmaatschap wil opzeggen moet dit doen voor 1 december 2017. Degene die zich later afmelden zijn verplicht de jaarcontributie van 2018 voor 100% te voldoen. 
Opzeggen kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mail