Aanmeldingsformulier

Klik hier voor het aanmeldingsformulier lidmaatschap & machtigingsformulier automatische incasso

Formulier met voor elk aangemeld lid een pasfoto van ca. 35x45 mm (eis KNLTB) met achterop naam en geboortedatum retourneren naar ledenadministratie:

Willem Oosterbosch
Bijsterveld 14 
5513 NN Wintelre

 

 

Zomerlidmaatschap
Ook dit jaar kunnen niet-leden gebruik maken van een zomerlidmaatschap om de sfeer te proeven en te genieten van onze all-weather banen tijdens de maanden juni, juli, augustus en september. Het zomerlidmaatschap kost slechts € 15,- voor de jeugd t/m 16 jaar en € 35,- voor overige geïnteresseerden. Men dient vooraf contant te betalen maar men is geen inschrijfgeld verplicht. Bij aanmelding krijg je als bewijs van lidmaatschap een zomerlidmaatschapspas. Als zomerlid word je echter niet aangemeld bij de KNLTB en het lidmaatschap eindigt automatisch op 30 september.
Voor zomerleden gelden dezelfde rechten en plichten als voor andere leden op ons park. Dit zomerlidmaatschap is speciaal bedoeld om voetballers en/of korfbalsters de gelegenheid te geven om in de zomermaanden sportief bezig te blijven..
Een goede tip is om samen met iemand anders (je beste vriend(in) partner, familielid) zomerlid te worden, zodat je altijd iemand hebt om mee af te spreken.
Neem voor meer informatie contact op met Hans Vrijsen.

Klik hier voor het zomerlidmaatschapsformulier.

 

 

 

 

Afdrukken E-mail