Wijziging: Verkeershinder Spottersweg/Eindhovensedijk/Oirschotsedijk

Verkeershinder Spottersweg/Eindhovensedijk/Oirschotsedijk
(Bron: gemeente Eindhoven)

In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen moeten wij helaas melden dat er wederom een wijziging is opgetreden in de planning van de werkzaamheden van Enexis.Het boorbedrijf is niet instaat geweest om maandag 20 april te starten. Zij zijn gestart op woensdag 22 april 2020.
Enexis heeft hierop besloten om enkele werkzaamheden naar eerderaansluitend aan de boring uit te voeren, zodat ze alles in een keer te kunnen afmaken.Hiervoor dient de Spottersweg wel nog langer te worden afgesloten. Dit betekent dat de Spottersweg tussen de Landsardseweg en de Oirschotsedijk is afgesloten,

  • · van woensdag 22 april 2020, 09.00 uur tot vrijdag 24 april 2020, 16.00 uur.
  • · En van maandag 27 april 2020, 9.00 uur tot vrijdag 1 mei, 16.00 uur.

Het verkeer wordt omgeleid via Oirschotsedijk – Landsard v.v.
Excuses voor het ongemak.

Van maandag 20 april, 09.00 uur tot vrijdag 24 april, 16.00 uur wordt er op de Eindhovensedijk, ter hoogte van de Spottersweg, gestart met het aanbrengen van een ondergrondse boring t.b.v. stroomkabels. Hiervoor wordt de Spottersweg afgesloten voor autoverkeer. Tevens komt er op de Eindhovensedijk een halve rijwegafzetting welke met verkeerslichten en verkeersregelaars zal worden begeleid.

Fietsers
Voor fietsers verandert de situatie niet. Zij kunnen overal via de normale weg door. Het fietspad Spottersweg (tussen Luchthavenweg en Landsardseweg) is nog wel afgesloten.

Autoverkeer
Voor de afsluiting van de Spottersweg komt er een omleidingsroute via de Landsard (zie kaartje).
Op de Eindhovensedijk wordt er een rijstrook (ter hoogte van de Spottersweg) afgesloten. Het autoverkeer op de Eindhovensedijk wordt door verkeerslichten en verkeersregelaars begeleid.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je terecht bij onderstaande contactpersoon:
Jérôme Verbruggen
Uitvoeringscoördinator
+31643016065
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken