Uitnodiging voor clubs door Stichting Rondom de Meren

Aan alle clubs, verenigingen en andere organisaties in Wintelre

In ’t Blaaike van 1 november 2021 hebt u waarschijnlijk al gelezen van onze plannen Rondom De Meren.
Hieronder leest u wat wij willen.

Meer bewegen, meer beleven, meer verbinding.

De mooie bossen, 2 prachtige meren en sportpark De Meren bieden geweldige kansen om vele mensen extra te laten bewegen en te genieten in en van het groen. Die behoefte leeft bij veel mensen, het moet er echter ook van komen.

Stichting “Rondom de meren” wil samen met verschillende verenigingen uit Wintelre het sportpark aantrekkelijker en meer toegankelijk maken zodat de kansen ook benut worden.

We doen dit door verschillende sportveldjes te realiseren zoals een volleybal-, een minikorfbal- en een pannaveld, een jeu de boules baan, klootschietbaan en een fitnessstrook zodat ook echt iedereen de keus heeft uit verschillende activiteiten die bij hem of haar passen.

Daarnaast leggen we ook een insecten-, fruit- en bloemtuin aan. Deze tuinen zorgen niet alleen voor een grotere biodiversiteit in en rondom het sportpark, maar zullen ook nieuwe activiteiten bieden voor jong en oud, zoals het aanleggen en bijhouden van de tuinen.

Een droom, nu nog wel. Maar bijna realiteit. Stichting Rondom de Meren heeft nl. een geweldig plan ontwikkeld. Dat plan is door Krachtige Kernen al beloond, de gemeente is enthousiast en ook de Dorpsraad staat erachter. Nu wil de stichting het presenteren aan zoveel mogelijk dorpsgenoten, clubs, verenigingen en andere organisaties. Want jullie hulp kan het plan tot een nog groter succes maken.

Uitnodiging: Stichting Rondom de Meren nodigt u uit om de presentatie van het ontwerpplan bij te wonen

Maandag 15 november 2021 om 20.00 uur.

Locatie: clubhuis v.v.DEES.

Afdrukken E-mail