Meer films op wintelre.info YouTube kanaal


Inmiddels is het al weer even geleden dat wintelre.info in het Blaaike aangekondigde haar faciliteiten te willen aanbieden om met regelmaat films van allerlei kaliber online te zetten. Deze mochten recent opgenomen zijn, maar ook oude films waren welkom, maar altijd natuurlijk alles wel met een groot “Wintelrees” gehalte.
Zo weet u natuurlijk dat o.a. het filmportret van De Zuster (2014), Bruisend Wintelre 2018, maar ook de oude Adolfs dorpsfilm uit 1968 daar al te zien waren.
Momenteel kunnen we aankondigen dat we recent weer een aantal oude films o.a. uit het archief van de Heemkundevereniging De Hooge Dorpen, maar ook uit privébezit op internet hebben kunnen zetten, met dank aan enkele leden van de Hooge Dorpen.

  • 1966 / 1967 - Carnaval bij de Huif
  • 1970 - Gildefeest n.a.v. 650 jaar gilde + gildedag Oerle
  • 1972 – Zeskamp bij het Roosje
  • 1979 - Janus Sebregts 60 jaar Gildelid
  • 1979 – 15 jaar bestaan KBO
  • Binnenkort de geschiedenis van den Draei t/m de brand

De films staan weliswaar op het YouTube account van wintelre.info alwaar ze daar ook te bekijken zijn,
Stichting Dorpsfeesten blijft u graag uitnodigen meer (oude) Wintelrese films en speciaal uit het verenigingsleven in ons dorp, aan te bieden. Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De redactie van wintelre.info wenst allen veel kijkplezier en hoopt nog vele leuke films van u tegemoet te zien.
Stichting Dorpsfeesten Wintelre

Het YouTube kanaal is gemakkelijk te vinden door op het logo te klikken welk u vindt onder het hoofdmenu op elke pagina op deze site.

Afdrukken