Uitnodiging online informatieavond zonnepark Wintelre

Uitnodiging online informatieavond zonnepark Wintelre
(ingekomen bericht van de gemeente Eersel)

Beste inwoners van Wintelre,

De gemeente Eersel nodigt u uit voor een informatieavond over de plannen rondom een zonnepark in Wintelre. Op woensdag 24 november zijn jullie vanaf 20:00 van harte welkom, in verband met geldende coronamaatregelen, in een online bijenkomst. Voor deze avond kan men zich aan melden via eersel.nl/digitale-informatieavond-zonnepark-wintelre.

Wat betekent het voor Wintelre?
De gemeenteraad van Eersel heeft afgelopen december besloten een gebied ten noordoosten van Wintelre (zie kaartje op eersel.nl/digitale-informatieavond-zonnepark-wintelre.) open te stellen voor de realisatie van een zonnepark. Dit besluit en de afspraken die daarbij zijn gemaakt moeten ervoor zorgen dat iedereen weet waaraan een zonnepark moet voldoen in dit gebied. Wij willen jullie hierover graag informeren en iedereen meenemen in wat dit voor Wintelre betekent. Na een toelichting van onze kant is er uiteraard ook ruimte voor vragen.

Een tweede inspraakavond
Op een later moment gaan we ook nog graag wat dieper in op de manier waarop een eventueel zonnepark volgens jullie het beste in de omgeving gepast kan worden. De plek van het zonnepark staat weliswaar vast, maar de manier waarop een eventueel zonnepark straks in de omgeving landt, is iets wat we graag met jullie bespreken. Tijdens de komende informatieavond kun je ons laten weten als je hierbij betrokken wilt worden.

Verhinderd?
Mocht je tijdens deze avond niet kunnen, dan kun je alle informatie terugvinden op eersel.nl/digitale-informatieavond-zonnepark-wintelre. Hier lees je ook het antwoord op de veel gestelde vagen. Staat je vraag hier niet tussen, laat het ons dan vooral weten. Ook als je graag betrokken wilt worden tijdens de volgende inspraak-avond. Je kunt je vragen of interesse mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen jullie te ontmoeten op woensdag 24 november.

Afdrukken