• 4
  • 5b
  • 6a
  • 7a

Wist u Dat ....

•     We hebben in Wintelre inmiddels 2014 inwoners per 1 januari 2019, precies verdeeld over 1007 mannen en 1007 vrouwen.
•    ‘Dat Eindhoven Airport wil uitbreiden tot 43.000 vliegbewegingen per jaar en dat daar ook de extra geluidsoverlast bij hoort? Vind je dat geen goed idee? Laat dan van je horen via www.samenopdehoogte.nl"
•    “Dat je hiervoor ook kan bellen naar 040-2896133”

 

Intocht Sinterklaas

Sinterklaas en zijn Pieten komen weer naar Nederland. De tijd van pepernoten, taai taai en heerlijke chocoladeletters is weer aangebroken.

Ook dit jaar heeft de Sint laten weten dat hij erg graag een bezoek wil brengen aan Wintelre en wel op zondag 23 november. Hij wordt rond 14.30uur verwacht bij de Slikdijk. Van hieruit zal de Sint met zijn Pieten een optocht door ons dorp maken. De fanfare zorgt weer voor gezellige Sinterklaasliedjes en zal de Sint op zijn tocht vergezellen.

Wij hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn om de Sint en zijn Pieten opnieuw een warm welkom te geven in Wintelre.

De route is als volgt:

Slikdijk, Kloosterstraat, Korenbloemlaan, Margrietlaan, Kloosterstraat, Willibrordusstraat, Kerkstraat, Den Dries, MFA de Rosdoek.

Natuurlijk is het extra feestelijk als jullie allemaal met de Sint meelopen of langs de kant van de weg staan om hem toe te zingen of toe te juichen. We hebben de Sint en zijn Pieten gevraagd om niet te snel te gaan, zodat er meer tijd is voor de kinderen langs de kant.

Rond 15.00 uur (let op: deze tijd is veranderd!) zal de optocht bij MFA de Rosdoek aankomen en daar zal vervolgens een spetterende Sinterklaasmiddag beginnen. Kom allemaal zingen, dansen en springen samen met de Sint en zijn Pieten. Neem je ouders, opa’s en oma’s gerust mee. Tot dan!

Afdrukken E-mail