• Home
 • Ons Dorp
 • Kunst kijken in Wintelre
 • Kunst Kijken Wintelre 2019

Kunst Kijken Wintelre 2019

KKW (Kunst Kijken Wintelre) Zaterdag 6 en Zondag 7 juli 2019


 Kunst Kijken Wintelre Logo

 

Komt Kunst Kijken en beleven in Wintelre op 6 en 7 juli 2019!

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 wordt voor de vierde keer KKW georganiseerd, telkens met een interval van vijf jaar. Of u van kunst en natuur houdt, of liever lekker wil bewegen in de buitenlucht of toch gemoedelijkheid en gezelligheid prefereert, kom dan Kunst Kijken Wintelre meebeleven op zaterdag 6 en zondag 7 juli. Beide dagen is er een mooie kunstroute te volgen, wandelend, fietsend of per auto door Wintelre van 11.00 - 17.00 uur. Op elf locaties zijn werken te zien van twintig Wintelrese kunstenaars.

Het aanbod aan kunstwerken omvat o.a. sculpturen, keramiek, schilderijen, hoeden en foto's, met een grote variatie in thema’s en technieken soms robuust en minimalistisch weergegeven dan weer ingetogen en realistisch of figuratief en abstract uitgevoerd. Veel deelnemers laten zich inspireren door de natuur met haar onbeheersbare krachten en ondefinieerbare vormen.

Komt kijken en laat u verrassen door de verhalen achter de kunstwerken. Want op alle locaties zijn kunstenaars aanwezig die u graag meer vertellen over hun werken, zodat u niet alleen kennis maakt met het werk maar ook met de schepper en het ontstaan ervan.

Op welke manier u de route ook gaat maken, fietsend wandelend of met de auto, u zult aangenaam verrast worden door de schoonheid van ons dorp de variatie in kunst en natuur versterken- en wisselen elkaar op een aangename wijze af.

U kunt starten bij de Rosdoek, midden in het dorp, maar ook op iedere andere deelnemende locatie. De route staat duidelijk met pijlen aangegeven. Verder kunt u op elke locatie een plattegrond van de route meekrijgen. De locaties zijn herkenbaar aan de KKW vlag! De deelnemers van KKW 2019 zijn:

 1. KBO Wintelre, Rosdoek, Kerkstraat 10
 2. Peer Vaessen, Kerkstraat 3
 3. Anita van Golstein Brouwers, Aangelag 18
 4. Jack Wilting en Jo van den Biggelaar, De Biezenvelden 11
 5. Gerry van Meel en Marja van Ham, Bijsterveld 4
 6. Antoinette Donkers-Dekker, Mostheuvel 12
 7. Toon Mouws, Korenbloemlaan 23
 8. Truus vd Burght, Korenbloemlaan 8
 9. Dimph Senders, Nachtegaal 1
 10. Carla Lemmens, Kreielt 12
 11. Guus en Riek Wouters, Kerkheide 4


Bij alle locaties is de route  gratis verkrijgbaar of te hier te downloaden

locaties 2019

 

 Een promotie filmpje is hier te bekijken

 


Afdrukken E-mail