2023 Voorstellingen Vriendenkring

 Najaarvoorstelling:  
IMG 20230928 WA00021  

 

Tip voor de herfstvakantie: kom genieten met de hele familie bij familievoorstelling:
KAPITEIN ROBINSON EN DE KOEKWAUZEN
Geschreven door Bart van Eeten, Rick van der Velden en Hein Hoppenbrouwers

In de herfstvakantie speelt op drie dagen toneelvereniging De Vriendenkring de familievoorstelling: Kapitein Robinson en de koekwauzen. Het belooft een spannend, meelevend avontuur met humor voor alle leeftijden! Onder ervaren regie van Agnes Verheggen zullen de 10 karakters worden gespeeld door bekende en nieuwe leden van de toneelvereniging. De familievoorstelling is te zien op woensdag 18 oktober, zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober om 14.30 uur in MFA De Rosdoek.
In tropische sferen zal een schip aanmeren. Op het schip de Halve Maan vaart piratenkapitein Harrie met zijn bemanning op zoek naar schatten. In zijn bijzondere bemanning zit ook Griet, die piratenles volgt van kapitein Harrie. Het eiland komt in zicht, waar veel beweging te zien is en allerlei belevenissen op hen wachten. De kapitein en de bemanning zijn ontzettend nieuwsgierig naar dit bijzondere eiland en kunnen niet wachten om het avontuur in te duiken.
Ga je mee naar dit superleuke avontuur?
Al heel binnenkort tijdens de herfstvakantie is het familietoneelstuk te zien in de Rosdoek op woensdagmiddag 18 oktober, zaterdagmiddag 21 oktober en zondagmiddag 22 oktober om 14.30 uur in MFA "De Rosdoek", Kerkstraat 10 te Wintelre. Kaarten zijn te koop bij de entree voor €6,- per stuk, waarbij de kassa geopend is vanaf 13.30 uur. We adviseren daarbij tijdig aanwezig te zijn.

Voojaarvoorstelling:
flyer Vriendenkring Kat in de Kelder 2023 1787x1095
 

 

 

 

flyer Vriendenkring Kat in de Kelder 2023 2787x1095  
Genieten van hilariteit en humor met "De kat in de kelder".

In Wintelre wordt eind maart weer een toneelstuk op de planken gebracht door toneelvereniging De Vriendenkring.
De voorbereidingen voor het stuk zijn al in volle gang met veel plezier en humor. De vereniging kijkt er dan ook ontzettend naar uit om dit hilarische toneelstuk te laten zien op 25 maart, 31 maart en 1 april in MFA De Rosdoek.

Het toneelstuk "De kat in de kelder" is een licht absurde klucht rondom het kansarme gezin De Cat, bestaande uit Felix, zijn vrouw Sylvia, hun dochter Kim(berley) en oma Madeleine. Het gezin heeft tijdelijk onderdak gekregen in de kelder van Majoor Evert van Henegouwen tegen de zin van zijn strenge zus Josefine. Felix de Cat ziet zijn kans om deze benarde situatie om te zetten in een lucratieve kans met het zicht op het naastgelegen bankgebouw. Het wordt een uitdagende onderneming om zijn plan uit te voeren zonder dat de Majoor en zijn zus dit merken. Dit leidt tot hilarische situaties, zeker wanneer de demente oma Madeleine af en toe zeer verrassend uit de hoek komt.
Kortom, een stuk vol humor, lachwekkende situaties, verliefdheid, lust, spanning en wat dubbelzinnigheid op zijn tijd.

Ook toe aan een avond genieten met humor? Op 25 maart, 31 maart en 1 april is het toneelstuk "De kat in de kelder" te zien in MFA "De Rosdoek", Kerkstraat 10 te Wintelre. Kaarten zijn te reserveren via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 040 – 205 37 11.

Afdrukken E-mail

2019 Voorstellingen Vriendenkring


ijsprinses 1 684x954 

 

 

 

 Wat doe je als je als kind plotseling een sprookje binnenrolt? Het overkomt Daan als ze met een luchtballon terecht komt in Fantasialand. Maar waarom heeft Daan het zo koud? En waarom eten de mensen alleen ijsbergsla, ijstaarten ijsbonbons?

In Fantasialand ontmoet Daan de mooie en lieve prinses Anastasia, haar grappige en bijzondere bedienden en de knappe prins Robin van Ditmar.
Ook maakt ze kennis met de boze tovenares Muriël die er alles aan doet om te voorkomen dat Anastasia en Robin gaan trouwen.

Zal het Daan en de sprookjesfiguren lukken om de tovenares te verslaan? Zal Anastasia toch trouwen met haar knappe prins en zal het ijs weer smelten?

Kom kijken naar deze mooie en leuke voorstelling voor kinderen en hun ouders!

Wanneer: 3, 9 en 10 februari 2019
Waar: MFA "De Rosdoek", Kerstraat 10 in Wintelre
Aanvang: 15 uur
Entree: € 5,-
Kaartverkoop is aan de kassa, reserveren is niet mogelijk.

Afdrukken E-mail

Première van “De Goot” vrijdag 17 maart.

Première van “De Goot” vrijdag 17 maart.

Om 20.00u starten we met de eerste voorstelling van de komedie “De Goot”. Mochten jullie nog geen kaarten hebben, dan kun je die nog bestellen.
Inmiddels hebben de leden van Rabobank de Dichterbij ontvangen en gezien dat je met korting naar de voorstelling kunt komen. Je moet ook dan nog wel reserveren, en niet vergeten de bon uit de magazine mee te nemen.
De andere voorstellingen zijn zondag 19 maart, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart. Telkens om 20.00u.
Het belooft weer een leuke, komische avond te worden
Kaarten kosten € 8,-p.p., deze zijn te reserveren via telefoonnummer 040-2052430 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over "De Goot"  klik hier

Afdrukken E-mail