2023 Voorstellingen Vriendenkring


flyer Vriendenkring Kat in de Kelder 2023 1787x1095
 

 

 

 

flyer Vriendenkring Kat in de Kelder 2023 2787x1095  
Genieten van hilariteit en humor met "De kat in de kelder".

In Wintelre wordt eind maart weer een toneelstuk op de planken gebracht door toneelvereniging De Vriendenkring.
De voorbereidingen voor het stuk zijn al in volle gang met veel plezier en humor. De vereniging kijkt er dan ook ontzettend naar uit om dit hilarische toneelstuk te laten zien op 25 maart, 31 maart en 1 april in MFA De Rosdoek.

Het toneelstuk "De kat in de kelder" is een licht absurde klucht rondom het kansarme gezin De Cat, bestaande uit Felix, zijn vrouw Sylvia, hun dochter Kim(berley) en oma Madeleine. Het gezin heeft tijdelijk onderdak gekregen in de kelder van Majoor Evert van Henegouwen tegen de zin van zijn strenge zus Josefine. Felix de Cat ziet zijn kans om deze benarde situatie om te zetten in een lucratieve kans met het zicht op het naastgelegen bankgebouw. Het wordt een uitdagende onderneming om zijn plan uit te voeren zonder dat de Majoor en zijn zus dit merken. Dit leidt tot hilarische situaties, zeker wanneer de demente oma Madeleine af en toe zeer verrassend uit de hoek komt.
Kortom, een stuk vol humor, lachwekkende situaties, verliefdheid, lust, spanning en wat dubbelzinnigheid op zijn tijd.

Ook toe aan een avond genieten met humor? Op 25 maart, 31 maart en 1 april is het toneelstuk "De kat in de kelder" te zien in MFA "De Rosdoek", Kerkstraat 10 te Wintelre. Kaarten zijn te reserveren via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 040 – 205 37 11.

Afdrukken E-mail

2019 Voorstellingen Vriendenkring


ijsprinses 1 684x954 

 

 

 

 Wat doe je als je als kind plotseling een sprookje binnenrolt? Het overkomt Daan als ze met een luchtballon terecht komt in Fantasialand. Maar waarom heeft Daan het zo koud? En waarom eten de mensen alleen ijsbergsla, ijstaarten ijsbonbons?

In Fantasialand ontmoet Daan de mooie en lieve prinses Anastasia, haar grappige en bijzondere bedienden en de knappe prins Robin van Ditmar.
Ook maakt ze kennis met de boze tovenares Muriël die er alles aan doet om te voorkomen dat Anastasia en Robin gaan trouwen.

Zal het Daan en de sprookjesfiguren lukken om de tovenares te verslaan? Zal Anastasia toch trouwen met haar knappe prins en zal het ijs weer smelten?

Kom kijken naar deze mooie en leuke voorstelling voor kinderen en hun ouders!

Wanneer: 3, 9 en 10 februari 2019
Waar: MFA "De Rosdoek", Kerstraat 10 in Wintelre
Aanvang: 15 uur
Entree: € 5,-
Kaartverkoop is aan de kassa, reserveren is niet mogelijk.

Afdrukken E-mail

Première van “De Goot” vrijdag 17 maart.

Première van “De Goot” vrijdag 17 maart.

Om 20.00u starten we met de eerste voorstelling van de komedie “De Goot”. Mochten jullie nog geen kaarten hebben, dan kun je die nog bestellen.
Inmiddels hebben de leden van Rabobank de Dichterbij ontvangen en gezien dat je met korting naar de voorstelling kunt komen. Je moet ook dan nog wel reserveren, en niet vergeten de bon uit de magazine mee te nemen.
De andere voorstellingen zijn zondag 19 maart, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart. Telkens om 20.00u.
Het belooft weer een leuke, komische avond te worden
Kaarten kosten € 8,-p.p., deze zijn te reserveren via telefoonnummer 040-2052430 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over "De Goot"  klik hier

Afdrukken E-mail