2024 Voorstellingen Vriendenkring

Voojaarvoorstelling:  
POSTER 2024 Dieven  

 

Toneelvereniging “de Vriendenkring” presenteert "Met dieven vangt men dieven" geschreven door Carl Slotboom onder regie van Henk van de Ven

In deze hilarische komedie gaan 3 eenvoudige criminelen op jacht naar de schat van de adellijke familie van Grevensteijn tot Münsterland. Ze doen zich voor als de Baron en Barones Romodanovski, en bieden hun zoon aan als potentiële huwelijkspartner van een van de gravinnen.

Het plan is om de Gravinnen naar het verkeerde huis te loodsen, een drankje te geven met een krachtig slaapmiddel om wanneer de adellijke familie in diepe rust verkeerd de handtassen leeg te halen en er met de juwelen en het geld vandoor te gaan.

Echter houdt de stijve butler van de gravinnen een scherp oogje in het zeil en worden ze continue gestoord door de nieuwsgierige huishoudster uit de buurt. Zij is zo onder de indruk van alle adel die in het huis verblijft dat ze haar dochter gaat halen om kennis te laten maken met iedereen.

Tot overmaat van ramp zijn de gravinnen niet van plan om snel naar huis te vertrekken en kon het wel eens een hele lange dag gaan worden.

Het belooft een spannende en vermakelijke avond te worden voor alle toneelliefhebbers.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 16 maart, vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart

in De Rosdoek te Wintelre. Kaartjes zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of app naar 0629020551.

Wees er snel bij, de kaartjes zijn zo uitverkocht. Vorig jaar hebben we voor 3 uitverkochte zalen gespeeld! 

 

 

 

   
 

Afdrukken E-mail

2019 Voorstellingen Vriendenkring


ijsprinses 1 684x954 

 

 

 

 Wat doe je als je als kind plotseling een sprookje binnenrolt? Het overkomt Daan als ze met een luchtballon terecht komt in Fantasialand. Maar waarom heeft Daan het zo koud? En waarom eten de mensen alleen ijsbergsla, ijstaarten ijsbonbons?

In Fantasialand ontmoet Daan de mooie en lieve prinses Anastasia, haar grappige en bijzondere bedienden en de knappe prins Robin van Ditmar.
Ook maakt ze kennis met de boze tovenares Muriël die er alles aan doet om te voorkomen dat Anastasia en Robin gaan trouwen.

Zal het Daan en de sprookjesfiguren lukken om de tovenares te verslaan? Zal Anastasia toch trouwen met haar knappe prins en zal het ijs weer smelten?

Kom kijken naar deze mooie en leuke voorstelling voor kinderen en hun ouders!

Wanneer: 3, 9 en 10 februari 2019
Waar: MFA "De Rosdoek", Kerstraat 10 in Wintelre
Aanvang: 15 uur
Entree: € 5,-
Kaartverkoop is aan de kassa, reserveren is niet mogelijk.

Afdrukken E-mail

Première van “De Goot” vrijdag 17 maart.

Première van “De Goot” vrijdag 17 maart.

Om 20.00u starten we met de eerste voorstelling van de komedie “De Goot”. Mochten jullie nog geen kaarten hebben, dan kun je die nog bestellen.
Inmiddels hebben de leden van Rabobank de Dichterbij ontvangen en gezien dat je met korting naar de voorstelling kunt komen. Je moet ook dan nog wel reserveren, en niet vergeten de bon uit de magazine mee te nemen.
De andere voorstellingen zijn zondag 19 maart, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart. Telkens om 20.00u.
Het belooft weer een leuke, komische avond te worden
Kaarten kosten € 8,-p.p., deze zijn te reserveren via telefoonnummer 040-2052430 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over "De Goot"  klik hier

Afdrukken E-mail