Alle info over de Wenterselse Mert 2018


Het globale programma is inmiddels bekend, en het belooft een waar spektakel te worden.
- 13:00 – 16:00 Kinderzeskamp
- 15:30 – 17:00 Foute Bingo
- 17:00 – 18:30 Dienstenveiling en bekendmaking nieuw naam
- 18:30 – 00:00 Feestavond

Kinderzeskamp
Zoals jullie wellicht gehoord hebben starten we ’s middags met de Kinderzeskamp. Hiervoor hebben we alles uit de kast gehaald om een leuke, diverse middag op touw te zetten. Deze middag zal er een soort zeskamp gehouden worden met verschillende activiteiten zoals sumoworstelen, pannavoetbal en bungeerun. Hiernaast zullen er verschillende luchtkussens en een heuse ‘ter land ter zee en in de lucht’ baan aanwezig zijn. Alle ingrediënten dus voor een gezellige sportieve middag.
Meld je aan samen met je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes! Deze middag vol sport en spel is bedoeld voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Jullie mogen je opgeven in groepjes van 3 tot 6 personen met groepsnaam, namen en leeftijden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via facebook: www.facebook.com/wenterselsemert /. Kosten voor deelname bedraagt €3 per kind, op de dag zelf te voldoen.

Foute Bingo
Rond een uur of vier wordt er een hilarische bingo georganiseerd voor de ouders en iedereen die zin heeft om mee te doen. Dit zal garant staan voor een hoop lol en gezelligheid.

Dienstenveiling
Vanaf 17.00 uur start de dienstenveiling. Deze dienstenveiling zal ten goede komen aan een doel voor Wintelre. De lijst van diensten is hier te vinden op deze site. Zoals eerder in het Blaaike vermeld waren er al verschillende mogelijkheden, nieuwe ideeën voor het goede doel mochten tot 15 april ingestuurd worden. Tijdens de pauze zal bepaald worden voor welk goed doel de opbrengst zal zijn. Dit gebeurt middels het invullen van een stembiljet door de aanwezigen.
De hele dag wordt omlijst met muziek, dans, eten en drinken en de nieuwe naam van deze jaarlijks terugkerende dag zal onthuld worden door de commissie. Nieuwe ideeën voor een naam zijn nog steeds van harte welkom! En mogen opgestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestavond
Na de dienstenveiling zal DJ Jelle de avond voortzetten verder voorzien zal zijn van optredens van o.a. de band Restore.
Tot slot nog een oproep met betrekking tot de dienstenveiling. Wij willen iedereen de kans geven een dienst te leveren voor het goede doel. Dus wil je zelf, met je bedrijf of als vereniging, middels een dienst of product bijdragen aan het succes van deze middag, ontvangen wij graag bericht van u. Wij vragen zeker alle verenigingen hierover na te denken. U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06-53166497 (Theo van Loon).

De commissie Wenterselse Mert
m.m.v. Theo en Joke van Loon
m.m.v. Stichting Dorpsfeesten

Afdrukken E-mail