2024 Voorstellingen Vriendenkring

Voojaarvoorstelling:  
POSTER 2024 Dieven  

 

Toneelvereniging “de Vriendenkring” presenteert "Met dieven vangt men dieven" geschreven door Carl Slotboom onder regie van Henk van de Ven

In deze hilarische komedie gaan 3 eenvoudige criminelen op jacht naar de schat van de adellijke familie van Grevensteijn tot Münsterland. Ze doen zich voor als de Baron en Barones Romodanovski, en bieden hun zoon aan als potentiële huwelijkspartner van een van de gravinnen.

Het plan is om de Gravinnen naar het verkeerde huis te loodsen, een drankje te geven met een krachtig slaapmiddel om wanneer de adellijke familie in diepe rust verkeerd de handtassen leeg te halen en er met de juwelen en het geld vandoor te gaan.

Echter houdt de stijve butler van de gravinnen een scherp oogje in het zeil en worden ze continue gestoord door de nieuwsgierige huishoudster uit de buurt. Zij is zo onder de indruk van alle adel die in het huis verblijft dat ze haar dochter gaat halen om kennis te laten maken met iedereen.

Tot overmaat van ramp zijn de gravinnen niet van plan om snel naar huis te vertrekken en kon het wel eens een hele lange dag gaan worden.

Het belooft een spannende en vermakelijke avond te worden voor alle toneelliefhebbers.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 16 maart, vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart

in De Rosdoek te Wintelre. Kaartjes zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of app naar 0629020551.

Wees er snel bij, de kaartjes zijn zo uitverkocht. Vorig jaar hebben we voor 3 uitverkochte zalen gespeeld! 

 

 

 

   
 

Afdrukken E-mail