2023 Voorstellingen Vriendenkring


flyer Vriendenkring Kat in de Kelder 2023 1787x1095
 

 

 

 

flyer Vriendenkring Kat in de Kelder 2023 2787x1095  
Genieten van hilariteit en humor met "De kat in de kelder".

In Wintelre wordt eind maart weer een toneelstuk op de planken gebracht door toneelvereniging De Vriendenkring.
De voorbereidingen voor het stuk zijn al in volle gang met veel plezier en humor. De vereniging kijkt er dan ook ontzettend naar uit om dit hilarische toneelstuk te laten zien op 25 maart, 31 maart en 1 april in MFA De Rosdoek.

Het toneelstuk "De kat in de kelder" is een licht absurde klucht rondom het kansarme gezin De Cat, bestaande uit Felix, zijn vrouw Sylvia, hun dochter Kim(berley) en oma Madeleine. Het gezin heeft tijdelijk onderdak gekregen in de kelder van Majoor Evert van Henegouwen tegen de zin van zijn strenge zus Josefine. Felix de Cat ziet zijn kans om deze benarde situatie om te zetten in een lucratieve kans met het zicht op het naastgelegen bankgebouw. Het wordt een uitdagende onderneming om zijn plan uit te voeren zonder dat de Majoor en zijn zus dit merken. Dit leidt tot hilarische situaties, zeker wanneer de demente oma Madeleine af en toe zeer verrassend uit de hoek komt.
Kortom, een stuk vol humor, lachwekkende situaties, verliefdheid, lust, spanning en wat dubbelzinnigheid op zijn tijd.

Ook toe aan een avond genieten met humor? Op 25 maart, 31 maart en 1 april is het toneelstuk "De kat in de kelder" te zien in MFA "De Rosdoek", Kerkstraat 10 te Wintelre. Kaarten zijn te reserveren via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 040 – 205 37 11.

Afdrukken E-mail