Kerstviering KBO 2018

Kerstvering 19 december 2018.

Graag nodigen we alle leden weer uit voor onze jaarlijkse kerstviering.

Dit jaar houden we de viering op woensdag 19 december om 14.00 uur in gemeenschapshuis

De Rosdoek. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Bij binnenkomst is er koffie/thee met een kerstversnapering, waarna men zelf een plekje kan uitkiezen aan een van de groepstafels.

Na het welkom en de opening zal Gust Jansen, de nieuwe diaken van de Parochie Eersel, onze parochie dus, zich voorstellen en ons een kerstgedachte aanreiken. Verder zullen we in samenzang tussendoor enkele kerstliederen zingen. Ook het kerstverhaal mag natuurlijk niet ontbreken op deze middag.

Tijdens de pauze houden we een loterij, waarbij weer leuke prijzen te winnen zijn.

Nadien hebben we een leuke activiteit, waar iedereen aan mee kan doen en staat er nog een kleine verrassing op het programma.

We sluiten de middag af met een lekker en uitgebreid driegangen diner en de uitslag van de loterij.

Het wordt dus een mooie kerstbijeenkomst, die we aan alle leden van harte willen aanbevelen. We sluiten de middag af tegen 17.30 uur.

Het inschrijfgeld voor de kerstviering bedraagt 15 euro per persoon, welk bij aanmelding moet worden overgemaakt op rekeningnummer NL72RABO0158103327 van KBO Wintelre met vermelding kerstviering.

Aanmelden kan tot en met 12 december bij Ella Fonken, Margrietlaan 33 (brievenbus) of per telefoon 2052146 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

aanmelden = deelnemen

Het bestuur.

P.S.

De stichting Harapan staat na afloop met een stand in de foyer om speculaasbrokken te verkopen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan hun goede doelen.

Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar.

Afdrukken E-mail