Fietstocht met Picknick nu woensdag 18 september

De fietstocht met picknick is nu gepland op woensdag 18 september.

Fietstocht met Picknick woensdag 18 september 2019. 

Op woensdag 24 juli organiseren we wederom onze gezellige fietstocht met picknick. De bestemming van dit jaar is de Legerplaats Oirschot, want op hun terrein is een klein museum gevestigd. Het is gewijd aan het wel en wee van de "Prinses Irene Brigade" We krijgen daar een rondleiding van ongeveer een uur, waarin informatie zal worden gegeven over de voorwerpen, foto's en bescheiden, die er zijn uitgestald. Voordat we het terrein op mogen, dienen we ons eerst aan te melden aan de poort van de kazerne bij de dienstdoende wachtcommandant. Daar worden we opgehaald door een medewerker van het museum. We moeten ons legitimeren; Dus zorg dat je een legitimatiebewijs bij je hebt (paspoort of ID-Kaart). We hopen tegen 13.00 uur aan te komen bij de Genaral Majoor de Ruyter van Steveninck kazerne aan de Eindhovenseweg.

Op de heenweg is er onze gebruikelijke picknick, die we dit jaar gebruiken in het gildehuis van St. Joris Straten in Oirschot. Hier zal rond 11.30 uur de koffie/thee voor ons klaar staan en is er ook nog de mogelijkheid om nadien een drankje te nuttigen. Verder kan men gebruik maken van het toilet en zich eventueel nog wat opfrissen.

Op de terugweg is er de mogelijkheid om bij de Mispelhoef het terras aan te doen voor een lekker drankje. Daarna kan iedereen zo rond 16.00 uur weer huiswaarts keren.

Graag verwelkomen we de deelnemers om 10.00 uur op Den Dries bij Gemeenschapshuis de Rosdoek. Daar formeren we groepen van 10 of 12 personen. Dit vanwege de veiligheid, zodat we niet in een hele, grote lange sliert hoeven te fietsen. Elke groep krijgt een leider mee, die de route kent en die ook zorg draagt voor zijn mensen. Tussen de groepen houden we een tijdsspanne aan van 7 minuten. Het wordt voor iedereen weer een heel mooie dag.

De inschrijfkosten voor deze fietstocht met picknick zijn 5 euro per persoon, welke bij aanmelding uitsluitend kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL72RABO0158103327 van KBO Wintelre met vermelding van "Fietstocht 2019" naam en adres.

Aanmelden kan tot zondag 20 juli 2019 bij Harrie Antonisse, Korenbloemlaan 10 of per telefoon 040-2052329 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betalen is ook aanmelden.

Het bestuur.

Afdrukken E-mail