Home

Welkom op de website van TV de Meppers

In 1983 is Tennisvereniging de Meppers te Wintelre opgericht. TV de Meppers beschikt over drie all-weather banen met verlichting en een tennismuur. Op deze all-weather banen kan het gehele jaar door gespeeld worden van zonsopgang tot 23.00 uur in de avond.

TV De Meppers is een kleine, informele maar vooral een hele gezellige vereniging. Onze leden zijn voornamelijk afkomstig uit Wintelre, maar ook tennisliefhebbers uit omliggende dorpen weten het informele karakter van onze vereniging meer en meer te waarderen.

Activiteiten

Tennis is een sportieve activiteit, maar daarnaast is het sociale en ontspanningselement eveneens van groot belang. Het bestuur doet dan ook haar best om dit sportieve en sociale element met elkaar te combineren in het organiseren van de activiteiten. Binnen onze vereniging wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de interne competitie. Deze competitie is voor leden van TV de Meppers en de wedstrijden worden gespeeld op ons eigen Tennispark. Er worden jaarlijks drie speelrondes van elk 10 weken georganiseerd. Leden kunnen inschrijven voor heren enkel, dames enkel, herendubbel of damesdubbel. In de winter is er daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan de externe wintercompetitie. Deze competitie wordt gespeeld met de omliggende dorpen. 

Naast de zomer- en wintercompetities worden er jaarlijks een openingstoernooi, frikandellentoernooi en afsluittoernooi georganiseerd. Alle leden van TV de Meppers kunnen deelnemen aan deze activiteiten. Ook bij deze activiteiten wordt het sportieve en sociale element gecombineerd. Hier wordt invulling aan gegeven door eerst een aantal wedstrijden te tennissen om vervolgens gezellig na te praten in onze kantine onder het genot van een hapje en een drankje. 

Naast activiteiten voor leden van TV de Meppers organiseren we ieder jaar ook een activiteit waaraan niet-leden kunnen deelnemen. In 2017 en 2018 is bijvoorbeeld het buurtschappentoernooi georganiseerd. Op deze succesvolle activiteit hebben alle Wintelrese buurtschappen een team van minimaal vier personen gevormd en het tegen elkaar opgenomen. Een team bestaat uit minimaal twee niet-leden en maximaal twee leden. Er is een captain per team die het team aanwijzingen en tips geeft. Naast het beleven van een gezellige dag, hopen we niet-leden op een informele manier kennis te laten maken met de tennisport en onze vereniging. 

Naast bovengenoemde activiteiten zijn er nog vele activiteiten waaraan u kunt deelnemen als lid van TV de Meppers. Zo is TV de Meppers lid van de KNLTB waardoor u toernooien kunt spelen die door andere verenigingen worden georganiseerd. Op de website van de KNLTB (www.knltb.nl) staat per een district een toernooikalender opgenomen. 
Bovendien kunt u in maart deelnemen aan de Tennis Kampioenschappen Gemeente Eersel (TKGE). Dit is een toernooi dat georganiseerd wordt voor tennisliefhebbers in de Gemeente Eersel waarbij eveneens gezelligheid en sportiviteit gecombineerd worden. Natuurlijk kunnen leden naast de activteiten ook gewoon vrij tennissen op ons tennispark. 

Tennislessen 

Als u nog nooit heeft getennist of uw tennisvaardigheden wilt verbeteren, kunt u tennislessen volgen. De kosten van deze tennislessen worden door de deelnemers zelf betaald. Tennislessen worden zowel privé als in groepsverband aangeboden. Indien u les neemt in groepsverband worden de kosten van de tennisles door de groep gedeeld. Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden tot het volgen van tennislessen, kunt u contact opnemen met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan u graag te woord en zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA) 

Als tennisvereniging dragen wij zorg voor de naleving van de wet- en regelgeving. Zo is er de wettelijke verplichting dat iedere barvrijwilliger een instructie verantwoord alchoholschenken moet volgen. Indien u deelneemt aan onze interne competitie zult u één of twee keer per jaar zorg dragen voor de kantine als barvrijwilliger. Alle leden die daarom deelnemen aan onze interne competitie zijn verplicht vóór deelname aan deze competitie in het bezit te zijn van het IVA-certificaat. Het behalen van het IVA-certificaat kan door het volgen van een online test en duurt slechts dertig minuten 

Overige informatie 

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan u graag te woord en hopen u eens te mogen verwelkomen op ons tennispark! 

 

Afdrukken E-mail