Maak kennis met TV de Meppers

Voor wie dit jaar sportief af wil sluiten, biedt onze Wintelrese Tennisvereniging De Meppers mooie kansen om kennis te maken met de tennissport! 

Onze club bestaat al 36 jaar. Het sportpark beschikt over drie ‘all weather-banen’, dat betekent dat er het hele jaar getennist kan worden. Bij De Meppers staat gezelligheid hoog in het vaandel, zowel tijdens als na een wedstrijd. Daarom is de interne competitie ook erg populair. Hierbij spelen onze leden, veelal afkomstig uit Wintelre, tegen elkaar in poules die worden ingedeeld op speelsterkte. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen op zijn eigen niveau leuke wedstrijden kan spelen. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig nog wat na te praten onder het genot van een drankje in onze kantine. 

De tennisvereniging verwelkomt graag nieuwe leden. Wilt u graag meer weten over de tennissport of onze vereniging? Neem dan vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mail