Home

 

 • Kopij voor de volgende uitgave zien we graag tegemoet, uiterlijk op vrijdag een week voor de verschijningsdatum om 19.00 uur. Als u kopij voor 't Blaaike heeft dan hoeft u niet te wachten tot de uiterste inleverdatum en -tijd. U kunt uw kopij altijd kwijt in de brievenbus van het gemeenschapshuis of via email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • De redactie ontvangt via email ontzettend veel berichten. Ook persberichten die we elders in De Hint of De Kempenaer kunnen lezen. Ook veel berichten die nauwelijks of geen betrekking hebben op de Wintelrese gemeenschap.
  De redactie van 't Blaaike heeft van oudsher het recht om niet alle artikelen klakkeloos over te nemen. Daarnaast bestaat er een vaste afspraak dat alle handgeschreven artikelen voorzien moeten zijn met de naam van de schrijver, anders worden deze niet geplaatst.

 • Indien mogelijk stellen wij het op prijs dat u uw artikel electronisch aanlevert.

 • Voor inlichtingen of klachten m.b.t. de bezorging of kwaliteit van 't Blaaike kunt u contact opnemen met Cor Tholen, 2052587.

 • Ons adres is:

" 't Blaaike"
Kerkstraat 10
5513 AP Wintelre
Rek nr. 158102770
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Medewerkers:
  Cor Tholen Bert Bles
  Riek Wouters Jos Fonken
  Wim van Gerwen Mieke Quirijnen
  Ella Fonken Doortje Spanjers
  Tonnie Tholen  

 

 

Afdrukken E-mail