Lid worden

Wie kan lid worden van Jong Nederland?

Kinderen kunnen lid worden vanaf groep 3 van de basisschool. Er geldt een maximumleeftijd van 16 jaar.

Aanmelden voor het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen begint altijd in de week na de kermis. Hieraan voorafgaand kunt u in 't Blaaike en op de kalender lezen wanneer u nieuwe leden kunt aanmelden. Ook de bestaande leden kunnen zich aanmelden op deze avond aanmelden.

Het seizoen eindigt vaak enkele weken voor de zomervakantie. Hierover volgt tijdig een bericht.

Wil je je gedurende het seizoen opgeven? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie en andere financiele bijdragen

De contributie voor dit seizoen is vastgesteld op E 45,- (2023). Verder wordt er voor weekenden, kampen en soms kleine activiteiten een bijdrage gevraagd. Als er meer kinderen uit een gezin mee op kamp gaan krijgt u korting.

LEIDING GEZOCHT!!!!

JN Wintelre is ook dit jaar weer dringend op zoek naar nieuwe leiders en leidsters. Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om leiding te zijn bij onze spetterende vereniging? Aarzel niet! Spreek een leider of leidster aan en meld je aan! Natuurlijk ben je welkom om een keertje te komen kijken, mee te helpen met een activiteit of op kamp. Aarzel niet: Meld je aan!!!!!

Leiding worden van JN Wintelre kan ook voor je maatschappelijke stage!!!

 

Afdrukken E-mail