Parcours

Beschrijving parcours 2008


Dit jaar wordt in Wintelre voor de 28e keer een wielerronde georganiseerd waarvan voor de 12e keer een mountainbikerace. Het parcours is dit jaar wederom veranderd. In het kort ziet het parcours er als volgt uit: De start is achter de pastorie op het grasveld. De bikers rijden dit jaar niet door de pastorie maar erom heen vervolgens rijden ze de Nie op richting de vijfsprong, bij het eerste maisveld gaan ze rechtsaf richting Everstraatje, in het Everstraatje linksaf richting de vijfsprong een stukje richting 't Caves, vervolgens linksaf terug naar de De Nie en weer richting het 't terrein achter de pastorie. Vervolgens gaat men via de achterzijde van het voormalige terrein van 't Centrum de feesttent in om hierna weer terug te keren naar 't terrein achter de pastorie waar de finishlijn getrokken is. De Willibrordusstraat blijft dit jaar dus open voor het verkeer !

Evenals andere jaren hopen wij op ieders medewerking voor een soepel en veilig verloop van de wedstrijden. Wij denken hierbij vooral aan alle bewoners van het parkoers. Enkele belangrijke punten zijn: houd vooral de kinderen van de weg! Parkeer geen auto's kort langs de straat. Laat geen dieren los rondlopen.


Wij vertrouwen erop dat U voor bovenstaande maatregelen begrip kunt opbrengen en dat U de aanwijzingen van de personen, voorzien van een vlag, en natuurlijk ook die van de politie zult opvolgen.
Tot slot wensen wij deelnemers en publiek een sportieve en genoeglijke avond toe.


Organisatie Kermisronde Wintelre.

 

Afdrukken E-mail